» Restaurant


Cinecitta este un restaurant cu specific italian, intim si elegant, fiind refugiul perfect pentru romantism, o clipa de liniste si relaxare culinara.
Restaurantul Cinecitta se afla la erajul III al Atrium Center Arad,  este decorat in tonuri calde si prietenoase, predonimant fiind nuantele de alb / auriu pentru a reda atmosfera mediteraneana, plina de lumina si lipsita de griji.

Ambianta este prietenoasa, te primim cu bratele deschise si avem grija sa te simti bine in acelasi timp oferindu-ti intimitatea necesara pentru orice discutie privata.

La Cinecitta puteti degusta cele mai rafinate mancaruri italiene, pentru prepararea acestora folosim numai ingrediente de calitate, proaspete si atent selectionate, majoritatea fiind importate din Italia.

Personalul este prietenos si mereu cu zambetul pe buze, veti primi de la chelneri atentie, promptitudine si recomandari atunci cand aveti nevoie.

In partea laterala a restaurantului exista si o vitrina de prezentare  cu preparate care pot fi savurate in regim de fast food in spatiul amenajat in cadrul centrului Atrium Center sau  care pot fi luate la pachet.


Restaurant Cinecitta
Atrium Center, Arad, etaj III